Dopis nepříteli
Píšu ti lásko má dřív než se rozední
Z chatrných okopů svůj dopis poslední
Chlap sám a v dálce jen těžko si stojí
Unaven steskem a marnými boji
Chtěj’ abych střílel – zalehl za pušku
Ale já pro slzy nevidím na mušku
Mučí mě do morku domova volání
Vzpomínám lásko má na naše svítání
Smutek mě zahalil vpil se mi do kůže
Dříve či později stejně mě přemůže
Píšu ti lásko má – myšlenky zebou
V té strašné válce mezi mnou a tebou
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Fany, Cappp, Donne, Kapka, Jin&Jang, DigBallz
Komentáře (4)
Komentujících (4)