Anotace: Pam pa dam.
V mlhavém ránu
s pokrývkou pestře zbarvenou
podzimním listím,
třesu se.
Mlčící kámen
les křížů a uren
obkličuje mě,
sklíčenou.
Naposled pohlédnout vzhůru
prázdnotou nekonečna
s poslední hvězdou pohaslou,
odcházím.
Taky hlasuji za "neodchazet" :)
28.05.2017 04:13:52 | jenmravenec
Líbí :-)!
09.03.2017 06:22:52 | Fany
..nikam nechoď..
08.03.2017 16:43:36 | Jin&Jang
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?