Anotace: nejsem si jistá tou druhou slokou, tak mi případně pište, co vy na to, díky
Mám v uších uvízlý zvuk
ukolébavku
kterou jsi mi nikdy nezazpíval
zní hořce
jako když o drsné mužské dlaně strouháš čokoládu
(už nikdy nebudu kompletní
je mě míň
o každý centimetr
tvého doteku.)
Souhlasím s Hanele i s Poetou, jinak nemám jiných výhrad...u mě v pohodě;-)...jo, možná bych v názvu vynechal ty hobliny a nechal je to za lomítkem...:-)
asi tak.
RM.
19.03.2017 00:04:24 | Robin Marnolli
mi se moc líbí, jen bych dala místo toho kompletní celá, jak píše Hanka, a nebo
nebudu dítě ani žena...
08.03.2017 22:14:28 | Philogyny1
já bych hlasovala pro "celá" nebo "úplná" místo "kompletní", to mi tam nesedí
08.03.2017 21:47:04 | hanele m.