Kanál
Konečně jsem objevil
v bedně
dobrej kanál.
Pořád je tam žlutej vykřičník
a jedna skvělá hláška:
„Informace –
žádný nebo špatný signál“
Jenom mlčí,
neruší
Můžete tak sedět,
přemýšlet
a uvědomit si:
No jo,
spousta lidí
teďka vlastně čumí
na jednu desku
s lisovanými obvody
celičkou zatavenou v plastu
A myslí si,
to, co se před nimi děje
JE SKUTEČNÉ
A jsou spokojení
a jsou šťastní
někomu to stačí…
Hradec nad Moravicí
6. 9. 2014/20:46
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)