Unalaska
Mikrovlnní radiomaják v DUT stroj řídí
velmi přesné přiblížení skýtá VOR
mé ufo k runwayi bokem vstříc se řítí
okraj kolem disku jiskří zlu na vzdor
proč pilot akrobat talíř sbrousil z hran?
takhle přistát saucer nikdo neviděl
od Unalaska Bay až do Dutch Harbour bran
- to, co dělá po svým ufon bez křídel
zůstala tam od brzd rýha v betonu
rovná jako šňůra, hloubkou metr snad
letuška nevyhlíží ven v předklonu
z dvířek, žádnou uvnitř nemám akorát
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)