Užiť si spánok
Nočným stroboskopom
sa míňajú viečka
ako zábery
v starom fotoaparáte
posledný blik
a za koženou oponou
začne predstavenie
zdarma
nechcem byť
rušený
pretože lístok do prvej rady
som zháňal celý deň
len v prípade
úteku svetla na slobodu
som pripravený zhorieť
na brehu postele
s nohami namočenými
do tieňa pod stolíkom
ale to sa nestane
som temnota
a zakazujem ráno
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Fany, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)