lezou ti krkem
všichni ti patolízalové
narcisové kritici
soudci herečky štěkny
docela mě překvapilo
kolik je na literárních serverech
kritiků soudců
víc než autorů
soused košíkář Venca
povídal že
,,ve vsi je tolik inženýrů,
že bys je mohl přehazovat vidlemi"
nesuď nebo budeš souzen
kdo je bez viny
hoď první kamenem
neházej špínu na čistej kabát
buď jiný
lepší
budu ti věřit jen tehdy
pokud kýchneš hepčí