do čela padajú vrásky
ako zárezy na pažbe
po úspešnom zásahu
lovca
a za pytliactvo
sa netrestá
vlasy vytrhnuté
aj s kusmi kože
ležia v krvavom umývadle
čo netají výsmech
vie
že ešte nie je koniec
kŕmenia
a tak odteká
do zberných priestorov
hromadného odchádzania
kde sa kúpu bezdomovci
a je im jedno
že niekde hore
uniká človek
žiletkou
tiež raz pochopia
že láska k životu
je nevytriezvieť