Na věčnosti
Přikryty mračny z našich snů.
Provdušněnými všemi marnými rány.
S posledními vzdechy.
Nádechy
A pak už jen výdech.
V pastvách blaženosti se zavřenýma očima.
Nasiceny láskou našich dnů.
Skrze zamčené brány.
V kabátu utkaném slzami štěstí.
A obuty do vlastních hříchů.
Vždy se nějaké najdou.
S neumírajícími nadějemi.
Změníme se v to, z čeho jsme byli stvořeni.
Na vítr z hvězdného prachu.
Všichni nakonec smyjem krev.
A prodáme se ve slevě.
Na věčnost.
V
Zapomnění.
Přečteno 711x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Ally, knihomolka, Kyška, KeepTheFlameBurning, Koza, ZILA78, Amonasr, Nikita44, Jin&Jang, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)