Hexagon na Pane
Opúšťam digi-Zem mladých milleniálov
s patentom na rozum, nebo, peklo, raj
planétu dôchodcov nestarnúcich, sraľov
biznisu, financií, xXx good bye!
na Pan si nevezmem žiadny suvenír, klon
ikváča z betónu, pravých uhlov skla
zvysoka kašlem na status, lajk, na výkon
pred creative live chat HD-cam trottla
v sucky acting gun play four-D videohier
´make sense at all´ ma už nebaví, goddamn
hexagon vábi ma k zjazvenému od dier
mesiacu Saturna.. chatu je hoden
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Amonasr
Komentáře (0)