Za městem stojí starý dům
Tam kousek za městem
stál starý rozpadlý dům
on byl námětem pro spoustu obrazů
Jak dům se rozpadá
tak i lidé stárnou
a peníze světu vládnou
A ten starý dům
nebezpečným se stává
a cestu k němu zarostla tráva
já k němu mám tisíce vzpomínek
tam dala jsi mi náš první polibek
A jak Brichta zpívá svůj Barák na Odstřel
tenkrát tenhle song
z kazeťáku zněl
a já držel tě ve své náruči nahou
říkal ti pojď se mnou na noční
procházku Prahou
Podívat se kde můj rodný dům stál
místo něj tu teď stojí Interšpar
a stopy jejž rozvířil prach
co bylo tenkrát na svých křídlech
odnesl pták.
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková, Koralína, jitka.svobodova, KeepTheFlameBurning, piťura
Komentáře (1)
Komentujících (1)