Poslední chvíle v díle
poločasu rozpadu
zdržím se zarputile
jakýchkoliv dohadů
obrazy černobílé
obrazy barvy plné
smysly ti pravdu tají
smysly jsou nesmyslné
Myšlenky nemají dno
dnem je tvoje DNA
v rozporu přec zajedno
odrazit se ode dna
frenetickým potleskem
s iluzorním názorem
genetický plod s leskem
síle vzdorný v mezích normy
zejména pak buďme svorni!