Děkuji vám všem kdo mi napsal nějaký komentář,hlavně teda Móni a Andi.A protože mám většinou samé pochvaly i když si to někdy za nějaký básničky ani nezasloužím,tak mi můžete psát dál a napsat mi třeba námět na nějakou novou básničku,docházejí mi totiž nápady.Děkuji moc.
16.02.2007 18:54:00 | Hejňa