Anotace: A nechápe to a nechápe ...
mrazilo mne při čtení, mrazí mne i nyní ... pokud tohle vše jsi - začínám se bát :-)
...jsem budha tvého vědomí...úžasné
21.08.2007 21:14:00 | vapiti
Drogy mají různou podobu, třeba chorobná závislost na někom je taky drogou. Ale ty se ptáš na jiný drogy - ne nejsem feťák, už ne.
15.02.2007 15:27:00 | Lucie Teru
"jsem proklatá" oprav si na prokletá ;-)
To je síla! Je opravdu o Tobě? ...i to slovo feťák??!
15.02.2007 14:24:00 | Levandule
"jsem proklatá" oprav si na prokletá ;-)
To je síla! Je opravdu o Tobě? ...i to slovo feťák??!
15.02.2007 14:24:00 | Levandule