Každý den tě vyhlížím

Každý den tě vyhlížím

Anotace: ...

Chci vědět jak asi chutná dotek tvých prstů

když otočíš plyn na skůtru

 

chci vědět jestlipak by červená a bílá

ladila k mé postavě

aby si mě mohl v plavkách vozit od jezera

a chlubit se

 

chci vědět jestli bych se vešla

do všech tvých šílených historek

nebo se stala jen jednou z nich

kterou pak budeš vyprávět jiné

 

A víš není to daleko

tak tě každý den vyhlížím

 

bojím se, že nejsem tak ladná

jako karoserie tvého auta

že sny jiných lidí

byly opravdu jen sny

 

a tak tě každý den vyhlížím

a tvůj hlas mi připomíná déšť

 

Každý den tě vyhlížím

ale nechci vědět

jestli dorazíš 

Autor Metal Lady, 16.03.2017
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Lioness, Iva Husárková, KeepTheFlameBurning, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Taky to nechci vědet.
Pro mne napsáno srdcem.

17.03.2017 19:28:07 | JSJ

líbí

Dost dobře napsané!

17.03.2017 14:11:10 | Lioness

líbí

Děkuji

17.03.2017 19:21:28 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel