Anotace: Klaune kam si slo, klaune kam ses podelo ty jedno nase pometlo co vyhanelo zlo vs...
Klaune kam si slo, klaune kam ses podelo
ty jedno nase pometlo co vyhanelo zlo
vsici tady bez tebe jen hnijou a blbe se mraci
Klaune prosim, vzdyt sletaji se tu bez tebe draci !
Klaune kde to si
Klaune kam si sel
Co se kolem prohnalo
ze si onemel ?
Kde sou tve supliky
a kde je tvuj smich !
kde je tva nadeje
a kdy nam udelas lip ?
Snad si vazne myslel
ze cenu ma se snazit.
Snad te neznicila trocha skepse,
a verse budes zase brzo varit.
Mi tu na tebe cekame,
a tise v zazrak doufame.
Jen jeden suplicek,
prosim !
Nadherny zivy zajem o druhe z toho prýští a uzasny dar budovani vztahů :-)
S Obdivem
Tvořilka Lenka.
19.05.2017 23:45:25 | SVĚTLO INSPIRACE
Mám povolení od Klauna vyřídit - je v pořádku, stalo se něco, co ho přimělo odejít. Ale neodešel docela, stále je tu s námi, v našich srdcích. :-))
18.03.2017 09:59:28 | Iva Husárková