mraky a bubliny
Anotace: jdu tedy za tebou...
Jenom pouhou melodií.
Z kavárenského rádia.
Na okamžik.
Ses mi vrátila.
Oba jsme již dávno mrtví.
A já osamocen.
Chodím po cestách.
Kterými jsem Tě nestihl provést.
Jsi ve své nepřítomnosti.
Tak bezohledná.
Volám po světě.
Který je dávno pryč.
Vše krásné bylo tak rychlé.
A žádný ten okamžik.
Neumím.
K sobě znovu přivinout.
Okolo jsou mraky a bubliny.
Jdu tedy za Tebou.
I když vím.
Že už se sem nikdy.
Nevrátím.
Přečteno 332x
Tipy 16
Poslední tipující: Helen Zaurak, jitoush, Cappp, Amonasr, Philogyny1, Iva Husárková, Nikita44, Jin&Jang, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)