Toužím být světlem
z paprsků Slunce
vetkaným
do Tvých vlasů
i jarní nocí
do které ptáci
chodí spát
Toužím být
hladinou řeky
co nechá se nést
proudem času
až k břehům
všech mých
nálezů a ztrát
Světlo je dar
pro všechny na této Zemi
bez něj by nebylo nic.
I někteří lidé ho mají uvnitř sebe
a dávají ho ostatním.
Díky nim je život krásnější.
ST.
02.04.2017 21:41:06 | Paulín
na březích času ztráty i nálezy..zázračné stromy i tajemně světélkující jantarové pařezy..:-D* ST*
22.03.2017 08:24:45 | Frr
Hřejivé..:-*)
19.03.2017 20:02:31 | Tvořilka Lenka