Fire Island
Z Fire Island prelet na Castle Rock
s prevládajúcim vetrom je hra
praktizovaná, má to na skok
alka do susedov, závetria
k mníškom a čajkám útesovým
kameňom čo by si dohodil
ponad pláž uškatcov k vresovým
úpätiam podhradia, z plných síl
Ohnivý ostrov je skalou snov
našiel som si domov, hniezdisko
lietať nie je vecou daromnou
(skákať by som si tu neriskol.. )
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr
Komentáře (0)