píšeme si zakódované vzkazy
Hele, a já zrovna složila jednu malou zakódovanou pro hvězdy, tak Ti ji tu, s dovolením, vlepím... :)
máš tisíce únikových cest
vchod chybí
svá slova o lásce tajně sypeš jen
vybraným hvězdám
co chodí po červeném koberci
sypeš jim zlatá zrnka pšenice
"ná pipipipipipi"
zobou ti z ruky
slepice...
21.03.2017 08:09:02 | Philogyny1