Abaddon

Abaddon

Anotace: ...

Zahrajeme si hru, chceš?
Já táhnu první
Potom to zkusíš ty
A pak se zase vystřídáme
A takhle až do konce lidských dní

Potom u Posledního soudu
Si hodíme kostkami a kostmi
Vyšší součet bere vše
Nebo alespoň větší ze dvou polovin
Notak, nezahálej

Zahrajeme si
Zahrajeme si hru
Zahrajeme si hru na život a na smrt
Těch pod námi

Hlavně pozor na pikové eso
A na žolíka
Raději si zahrajeme ruletu
O miliardy duší
Autor Ravena Lupus, 21.03.2017
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel