Punková máma
Umřela punková máma
Smutek to byl veliký
V popel byla rozmetána
Nad cizími pomníky
Rudé vlasy, sotva třicet let
Kožené pásky, boty na jehlách
V ostnatém drátu zabalený svět
Nábojnice na krku na šňůrách
Měla nejslavnější pohřeb
Tisíce bot rozezněly sál
Věnce vezly stovky koreb
A v koutku punkový táta stál
Její bundu pohřbili pod olši
A na nícedulku pověsili na hřeb
S nápisem, jenž slzy osouší
"Punk´s not dead"
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: MARKO
Komentáře (0)