Kiska Volcano
Dva roky prázdnin chci prožít jen tady
psát na černých plážích
ostrova Kiska, komu není rady
tomu cílů snazších
není shůry dáno, zvěčnit do písku
poezii vlahou
první vlna sklidí pěnu z potisku
s rádoby námahou
Qisxan Kamgii nevnímá to valně
vyfoukne naivně
obláček s andílky, hry rychlopalné
jak dítě na klíně
konejší, nechá pum na jindy, příště
vodrecituje rým
snad za dva roky jednou to jeviště
rozsvítí.. nemoudrým)
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Fany
Komentáře (0)