Anotace: ...
Chtěla bych bez očekávání stát
necítit ten věčný hlad
nechtít urvat z života jeho chuť
nemít tu žádný lidský dluh
Chtěla bych mysl otevřenou mít
přijímat to, co přichází
myslet si
že nic mi neschází...
přijímat to co přichází rovná se nejpřirozenější způsob života:-)
23.03.2017 11:23:58 | Nikita44
Ano. Supr pokud to někomu jde lehce.. Díky za komentář
23.03.2017 21:06:11 | JSJ
..dá se to:-)
25.03.2017 21:49:42 | Nikita44
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?