Titulek ečte neviem
Anotace: Ospravedlňte mi moju čechoslovakslovenčinu
Možno sa časom mením
možno je o 10sat minút rýchlejší
ten čas
možno sa zmením
a budem rýchlejší
Nenechám se zblbnout
viem.čo moje telo dokaže
dokáže v pravej chvíly uhnout
a trebárs...
namalovat koláže
Telo
aj duša
každého z nás skúša
Ak ostaneme v objatí
žiadna z lások sa nestratí
viem,je to len rým.
ale ja vím čo vím...
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)