Všechny stíny jsou stejné
chodívám usínat do své postele
a budím se na podlaze kostela
a tak jsem si řekl
že má utajená nemoc
když se zatím nikoho netýká
vlastně ještě nepropukla
jen dlouho nepršelo a na chodníku
proto nejsou kaluže
které se už mohou přeskakovat
ještě že
jsou všichni tak slepí
a průhlední
a města najednou tak vzdálená od sebe
jistě
najdou se pokaždé lidé
kteří nedohlédnou ani konce svého hambáče
a pak ti kteří se nechají uchlácholit omáčkou
všechny stíny na světě jsou stejné
když je tma
a všechny cedule které předtím ukazovaly směr
visí splihle dolů a odkapává z nich na zem
něco jako pryskyřice
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: Jort, Frr, Avola, bogen, Megan, Amonasr, Iva Husárková, Koralína, zdenka, Philogyny1, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)