S našpulenou pusou
Anotace: ...už aby bylo jaro ;-)
S našpulenou pusou čekám
Den, dva, měsíc, snad i roky
Před časem jen tiše smekám
Jak před povodní tiché toky
S našpulenou pusou čekám
Na jedno teplé políbení
Vím, že asi příliš spěchám
Však čekám tiše, do setmění
S našpulenou pusou v dešti
Přešlapuji pod balkónem
Čekám v stoje, čekám pěšky
Tak, kde jsi? Řekni přece! Honem
S našpulenou pusou čekám
Až slunce zašimrá mě v týle
Na rtech paprsky teplo nechá
Pak nasadíme tmavé brýle
S našpulenou pusou v chladu
Na jaro čekám bez přestání
V břiše mi kručí, asi z hladu
Po paprscích a po jejich milování
Komentáře (2)
Komentujících (2)