Zorné pole působnosti
propojené to souvislosti
osobnost nosná cnost
na pokraj společnost
odhalená pravděpodobnost.
Nosnost budoucnosti vepsána
ve jménu daru rodičů?
Mihotající vločka odstínů vznešených
Inverzí roztržitá stále točivá
Chtíčem unášena po koutech blaženosti
Andělskými křídly unášena nad
Elegancí souhry spontánnosti
Letargické sémě medové lahodnosti
Archanděla na zem padlého.
Koroze mysli vymyslí
Amatérsky si usmyslí jak dál se svou myslí když
Chtíč ukají vznešený princ
Toulavá princezna svobody líc
Ikdyž věž drží let
Kilometry daleko uletět
Ooo nemohu víc
Vířít vtělené srdce ryvné
Aluno v deštivých snech pralesů.
Vepsáná hravost slov
vně přírodní bytosti...