Príchod jari
V túto noc nad ránom
prišla k nám mladá Jar.
V brieždení modravom
prešla celý chotár.
Prešla po záhradách.
Vkĺzla do jabloní.
Skrýva sa a má strach.
Akosi sa bojí.
Prikráda sa.Vidím,
po prstoch ide sem.
Teplým vydýchnutím
bozkáva našu zem.
Teším sa, že zmocnie
keď priať jej bude čas
a kvetný svet zbožne
stúli do svojich rias.
Teším sa. Tak cítim,
že pekná, mladá Jar
túžby mi nasýti.
Dá poznať lásky dar.
Anna Vodičková
Přečteno 540x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)