kRáSnÝ dEn
Krásný den
Nakreslený panák
na silnici
děti skákající ho
to velká scéna
na vesnici
upovídané matky
vozící kočárky
odrostlá mimina
hledící kamsi
do dálky
ohnuté babičky
co pachtí se
v záhoně
hučící včelstvo
v stromové
koruně
otcové v oděvech
pracovních
mladinké dívenky
jezdící na koních
jen jeden
člověk nedělá nic
a to náš poustevník
basička plzně
co
přát si víc:-)
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)