Vesluji ve sluji v jímce kořene té
kořeněné polévce v céjlonské omáčce
na dně taléře řimčí přes bory příbory
ochutnat delikátní likér svobody?
Předepsat recepís na masterpiece?
Nimrání se v polévce opovržení
ode dna spolikat vyjímky jímky dne
vplout do waterloo přes lomené obruče
přelouče čiperné střevíce to pomůže...
Delikatesa na talíři ve večerních hodinách.