Až ti jednou v očích
vyhasnou plameny
kterými svým láskám
srdce jsi hřál
až nastane chvíle
kdy se světlo vytratí
ze směrů tvých cest
tvé stopy
změní se v prach
na místech
kde jsi doposud stál
zůstane po tobě
jen malá tečka
na mapách hvězd
Někdo zanechá jen jednu tečku a někdo veletucty...jsou proto jeho oči asi pusty...
27.03.2017 09:28:02 | básněnka
Vyhaslá, a přece zahřála. Je krásná! :-)
27.03.2017 08:47:53 | maková dívka