Dva třešňový dorty - dvě flašky višňovky
Anotace: syrovej říjen v nás k volání rodu čas kukačky letěly o závod dotyky a další dotyky přes dráty ...
syrovej říjen v nás
k volání rodu čas
kukačky letěly
o závod
dotyky
a další dotyky
přes dráty
přes kliky
až se můj zlatý
snům úplněk vrátí
lžikouzlo ráje ztratí
chuť pelyňkový nati
a Tvoje líný prstíky
probudí pusy
a dotyky
pusy i motyky
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)