Vsevidof Volcano
Všechna má adventures maj stejný říz
ze dvou stop od lyží lze vyčíst směr
pohybu nanejvýš, sám sobě -zmiz!
rozkázat neumím do černých děr
digital pohodlí, mým očím v sloup
Ohnivý Kruh skýtá únik z těch pout
záludnosti her lze přijít na kloub
jinde, u jiných děr, sprchový kout
potu na Vsevidof Volcano mít
předzvěstí ve stylu freeride je z něj
sjezd málem jednou za život, pak jít
odtud.. jdu podruhé, děj se co děj
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (0)