Beringovo moře
Umíš-li létat a v noci vzplát
dej přelet nad Beringovým mořem
na začátek snad několik salt
ze sedla nad okřídleným ořem
budu svou roli bravurně hrát
hele, Ty se elegantně blejskni
aleutská záře bude nás hřát
kamčatský krb v zádech, pitoreskní
kouřový sloup z kup řetězu hor
sahat do sfér podprahových vjemů
hudebních děl, jež andělský chór
zazpívá z not, z buffer subsystémů
libě pod online taktovkou múz
jakýpak div konstatovat šelest
dvou párů křídel, k přistání skluz
fouká-li nám boční vítr, jenž gest
dobré vůle má bezpočet snad
jenom tehdy, když nehne se vůbec
podfouklá křídla pak věští pád
ohnivých čar, nech je se rozutéct
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Amonasr, Jin&Jang, callowsick
Komentáře (3)
Komentujících (2)