Anotace: ...
Prý se hrozně rozčiluji
klid ne, přeci je to jen život
ale rozčilovat se znamená křičet
znamená to:
že ještě dýchám
že ještě můžu
že jsem nepodlehla
křičet znamená smát se
nádech
výdech
slzy
smích,
facka bodná rána,
nádech
výdech
křičet znamená věřit
že zvládnu
že můžu
že neusnu
křičet je vědět
že dám další den
že počkám
že nezlomím tři pruty přes koleno
křičet znamená nebýt potichu
znamená
nezapomenout
nerozpustit
neumřít
křičet je
"JÁ JSEM POŘÁD NAŽIVU!"
...kupodivu
nech mě křičet
a já ti poděkuji
-
-
- později