Dívka v bledulích
Chtěl bych tě mladá dívko.
Tvé srdce je čisté jako sníh.
Tvá duše nepoznala hřích.
Chtěl bych tě!
Chtěl bych tě ješte dřív.
Než někdo tvé srdce spoutá.
Dřív, než tvá ústa medem potře.
Dřív, nežli v tvé hlavě bouři rozpoutá.
Než přivoníš lásky prohře.
Protože až prohraješ, a svou lásku pochováš.
Tu zkušenost v sobě na vždy uchováš.
Už nikdy nebudeš čistá, jak ten sníh.
Už nikdy nebudeš stejná, jako dřív.
Zatím však v bledulích spíš.
O své lásce tajně sníš.
Přečteno 403x
Tipy 14
Poslední tipující: Tlachapoud, knihomolka, Marlene0621, Psavec, Lioness, jitka.svobodova, Jin&Jang, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)