chlapi prý nepláčou
nemají city
urážky nepolykají
před myší do stropu neskáčou
i muži mají své dny
když na ramenou
na bench pressu
cítí tíhu viny
i chlapi občas
slzu zamáčknou
když prohraný je poločas
porážku těžce polknou
tvrdí muži
mají silné paže
uvnitř trupu
je pivo maže
chlapi neznají lítost
soucit
nedají najevo slabost
nedají na ženský pocit
muž drží slovo
cvičí činky
jejichž základem
je olovo
pravý muž nikdy nelže
je muž činu
ženu líbá na rty
pije vodu z kaluže
pravý chlap má koule
sílu vola
umí tančit paso doble
z dlaní mu kape smola
pravý muž pravý gantleman
pravý chlap
ti nikdy neřekne
debile vole