Těžká hodina
Z mordy trofeje vyjící
Do prachu kapaly sliny
Na zašlé stěně za svící
V křeči se svíjely stíny
Nad škvárou vyhaslých zázraků
V troskách manželské postele
V nažloutlém kouři z tabáku
Z obrázku plakali andělé
Hlady nafouklé polštáře
Stoletá hrůza prožrala
Plesnivým dechem mi do tváře
Prašivá křesla sténala
V hodině zbavené pozlátek
Skřípotem vlastních kroků
Ode zdi ke zdi a nazpátek
A do rána dvě stě roků
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Tlachapoud, Frr, Eru Alonnar, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)