nad lahví vína
Anotace: až si mě BŮH posadí do červený sedačky u taneční tyče...
Včera večer jsme diskutovali.
Uprostřed rozbouřeného světa.
Plného válek a potratů.
Nad lahví portského vína.
Jaká je to odpovědnost.
Rozhodovat o lidském životě.
Třeba jako doktor v Motole, nebo voják v Aleppu.
Nerad bych se před NÍM z podobných témat zodpovídal.
Připravuji si odpovědi na otázky typu:
„proč jsi jedl tolik červeného masa?“
a nebo:
„musels jezdit autem tak často a tak rychle?“
Až si mě BŮH posadí do červený sedačky u taneční tyče.
A na stropě se roztočí třpytivá discokoule.
Nebo mě vyzpovídá na písečné pláži.
Mezi vyplavenýma chaluhama a přičumujícíma želvama.
A nezačne mi klást podobně triviální otázky.
Budu pravděpodobně v prdeli…
Přečteno 376x
Tipy 20
Poslední tipující: CoT, AndreaM, jitka.svobodova, Dreamy, Iva Husárková, Amonasr, Lioness, bogen, tall&curly, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)