Teď, nebo příště
Dýchat vítr může sen
Jsem tím zcela unesen
Jsem tím zcela rozladěn
Dada je to o ničem...
Když ne teď tak tedy kdy?
Budu asi škaredý
Nalžu všem a sobě sám
Když jsem s Vámi, když jsem sám
Když ne teď tak tedy kdy?
Budu opět škaredý...
Někdy si tak připadám
Sešiji a roztrhám.
Teď, nebo už nikdy snad
Nechci mít nic napořád
Jsem tím zcela unesen
Fouká vítr, uteč ven..!
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Iva Husárková, Petbab, Poetik
Komentáře (1)
Komentujících (1)