Tichý oceán

Tichý oceán

Anotace: Pacifik

Nepolapí ptáka, volný je
nesestřelí, je-li hologram
jeho krví zem nepolije
ani rána z děla, co se ptám

zříš-li oči z plazmatu, tak víš
že když mrknu víčkem jak kde jsem
mé rty líbáním neunavíš
jsou tekuté zlato, s pralesem

vyznání lásky na jazyce
to se hned tak nevidí, mít čest
být u toho, nepodlehnout panice
mé tělo nech na dotek se snést

zazáří, neshoří na popel
to se mi nestane, planu dál
shoříš-li, jsi lidská, zapomněl
jsem Ti říct, že div se neudál

paralelní život žije ten
jenž zná lidský mozek jako zbraň
jsem nahoru, Ty pode mnou fén
pouštíš si, já vítr ze všech stran

modř Tichého oceánu ctím
náhrdelník Aleut tím víc
páchnout kouřem sopek je mi vším
chce-li někdo tohle, těžko říct
Autor Petbab, 07.04.2017
Přečteno 212x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí