líbí se mi
kypré ženy
když se mezi prsa
vejde celá hlava Veny
líbí se mi
široké boky
vlní se jak
šumavské potoky
líbí se mi
hnědé oči
přibývají mi léta
nacházím písek v moči
líbí se mi
velké bradavky
ví se že ženy
nemají rády padavky
líbí se mi
široký úsměv
po probdělé noci ráno
týrá mě hlasitý ptačí zpěv
líbí se mi
malý pevný zadek
taky kulatý achylovu patu
mám na spodek
líbí se mi
že nejsi namyšlená
panička a každá básnička
je tak trochu vymyšlená
přiznej si
paní
pane
básníku