~~~~~~~~~~
Já pořád slyším
co bys chtěla,povídej....
a já hned odpovím
jen tebe mi kousek dej
vždyt víš
v srdci tě stále nosím
buď jenom u mně,prosím
ty jsi mi zmizel
jako to ranní svítání
nebo jak polední slunce
jak jarní květy na stráni
jako vraník co běží z kopce
jak nad hrncem pára
či špulka nití při šití
nebo tužka co stále čmárá
lampa co zhasne a nesvítí
vrať se mi lásko,pusu mi dej
a už se nikam netoulej
odkud se těžko cesta hledá
tady už neplatí
žádné "kdyby,leda"...
lampa se rozsvítí,stmívá se
a já tě poznám po hlase
jak říkáš dobrý večer
jsem tady má milá
tak jsem tě honem honem
políbila...
pak jsem se...ách jo,
sama probudila.
*****