Anotace: Po delší době...
Zůstali jsme oba na věčnost
i když věčnost je na splátky
krátká doba
zůstali jsme stát bez jediného
pohledu
tehdy mi byla zima
Měla jsme pár slov zamrzlých
ve tváři a s každou minoutou
nám více chladl dech..
až nebyl žádný..
Zůstali jsme oba na věčnost
kde ve tmě stojíme každý
v jiném rohu
v kapse s baterkou místo
měsíce..
Věčnost se koupit nedá.
Ani na splátky.
Ale naše myšlenky a činy.
Ty mohou žíti věčně.
Úžasná báseň.
09.04.2017 21:58:30 | Cappp
Přesně tak. Moc děkuji :)
09.04.2017 22:00:33 | Laven De Brig
Mě neděkuj.
Poděkuj sama sobě.
To ty sama se můžeš prodat na věcnost.
Svými činy ;-)
09.04.2017 22:04:11 | Cappp
někdy nesplatíš, i věčnost krátká ...
09.04.2017 19:55:07 | Ragnell