Nedávno jsem přijala podobojí status quo tvého věrného psa
ten den pršelo relativně potichu
kapky padaly za krk
každá druhá za tebe
a každá první
za nás
za oba
chce se mi se ti přišít násilím do srdce
psát si tam deník
a rozepsat román pojednávající o bezpečí
víš
stopy po tobě se z kůže ještě pořád špatně mažou
už ani nepočítám ty důvěrné záškuby chybění
aspoň o tobě nemluvím nahlas
a samomluvu nepočítám.
... už ani nepočítám ty důvěrné záškuby chybění
aspoň o tobě nemluvím nahlas
a samomluvu nepočítám ... :)
10.04.2017 08:34:50 | Ragnell
jedině jezevčíka, ten má svou tvrdou hlavu, musí umět přežít a nedá se zotročit...
09.04.2017 22:05:47 | Philogyny1