možná si zažil
bomby míru
virózu u koruny
miliardové tunely
atd.
možná ses potkal s tím
Pán Bůh to dopustil
Pán Bůh nás opustil
Pán Bůh si k sobě bere ty které má rád
atd.
možná si ztratil velkou lásku
manželku
přítelkyni
milenku
atd.
možná na všechno
neznáš odpovědi
tvé hříšné srdce
prahne po zpovědi
možná nám Pán Bůh
neměl darovat svobodnou vůli
svého jediného Syna
Desatero přikázání
možná nám Satan stačí
jsme jeho otroky
bez svobodné vůle
máme se za největší proroky
možná se občas mýlíš rouháš
vytýkáš Bohu jeho dílo
sám bys to dokázal lépe
malý červ v nepoznaném vesmíru
možná sis v Bibli přečetl
že jsi obraz Boží
řekni mi člověče
všiml sis toho někdy
v zrcadle?