Anotace: ..............
po zahradě bosý
vůně trávy v nose
vyplašení kosi
chvíli pohoupu se
dírou v plotě
rovnou k rybníku
mokro v botě
bláto na triku
v lese křik
zvěř rychle mizí
drzý výtržník
respekt je cizí
mámino volání
večeře čas
zas pozdě, no páni
zítra jdu zas
rozmarné období
starostí prosté
těžké je pochopit
proč člověk roste
marně sním dnes
o díře v diáři
daleko les
únava ve tváři