Přelet pod kůží
spadli jsme spolu
na vydejchanej útes
načechraný peří
vyschlo v žáru pole
kde běhá moje
žízeň po životě
leží tu jen líný prase
se semenem v dece
navrch týhle bídy
tváříš se jak děvka
z noční jízdy
na pelechu nebožtíka
vymačkaný kozy
skrytý pod fialový stíny
na čele šméčko stigma
v hlavě tupý klíny
spadli jsem dost dolů
do klouzavýho dolu
permoníci žerou strach
a my tu chcípnem spolu
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: Alci, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)