Toulky
Anotace: Touláš se v krajinách, kde stíny spí ve vodách pod lekníny a plátky jejich dlaní plovou jako str...
Touláš se v krajinách,
kde stíny
spí ve vodách pod lekníny
a plátky jejich dlaní
plovou jako strach …
Máš-li síly ještě býti
jako vánek
co slůvko pylu
do pavoučí sítě chytí …
Vždyť to je beznaděj
lásko
oni tě všichni chtěj
zas v tobě loupí
zloději hloupí …
Ach mé srdce
braň se, braň se
kolik je třeba krásy
než zahoří tvá krev …,
jen ať se v něze neutopí …
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Kapka, Dreamy, Fany, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)